Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü, Kıraç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü, Kıraç'ı Ziyaret Etti

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü, Kıraç\'ı Ziyaret Etti

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Doğan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

05.02.2014 10:44

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Doğan ve beraberindeki heyeti Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Doğan kendilerini kabulünden dolayı teşekkür ederek, Selahaddin Eyyubi Üniversitesi ile ilgili olarak bugüne kadar yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Kıraç'a bilgi verdi. Ayrıca kendilerine sundukları desteklerden dolayı da teşekkür etti.

Vali Kıraç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurulacak olan Selahaddin Eyyubi Üniversitesinin, Diyarbakır'a ve bölgemize sosyal, kültürel ve ekonomik olarak önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Ziyarette Prof. Dr. Ekrem Doğan ve beraberindeki heyet Vali Kıraç'a Üniversiteyi simgeleyen gümüş, bakır işlemeli tabak plaket takdim etti.

Ziyaret, Vali Mustafa Cahit Kıraç'ın, Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Doğan ve beraberindeki heyet ile fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü, Kıraç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement