Selendi İlçe Jandarma Komutanı Akpınar'a Veda İftarı - Son Dakika
Yerel

Selendi İlçe Jandarma Komutanı Akpınar'a Veda İftarı

Selendi İlçe Jandarma Komutanı Akpınar\'a Veda İftarı

Selendi Belediye Başkanı Sayın Nurullah Savaş, Siirt’in Şirvan ilçesine tayine çıkan Selendi İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Akpınar onuruna iftar yemeği verdi.

01.07.2016 17:39

Selendi Belediye Başkanı Sayın Nurullah Savaş, Siirt'in Şirvan ilçesine tayine çıkan Selendi İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Akpınar onuruna iftar yemeği verdi.

Yeni hizmete açılan Selendi Belediye Meydanı'nda düzenlenen iftar yemeğine, Selendi Kaymakamı Hakan Güner, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ertürk Yıldız, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, CHP İlçe Başkanı Adem Korkmaz, MHP İlçe Başkanı Salim Çıplak, daire müdürleri, büyükşehir ve Selendi Belediyesi meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Zıraman Mahallesi Cami İmam Hatibi Tecelli Himmet Çelik, Mıdıklı Mahallesi İmam Hatibi Yunus Emre Vural ve Havaoğlu Mahallesi İmam Hatibi Fahri Aktaş tarafından kurulan "Aşk-ı Derun" ilahi grubunun Kuran-i Kerim okunması ile başlayan iftarda, semazen gösterisi yapıldı, tasavvuf müziği eşliğinde ilahiler okundu. İftar sonrası bir konuşma yapan Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, "Üsteğmen Mustafa Akpınar ile görev yaptığımız süre içerisinde belediyemizle güzel uyumlu çalışmalara imza attık. Güzel dostluklarımız oldu. İnşallah yeni görev yerlerinde başarılı işlere imza atarlar. Çünkü Türkiye'nin konumu gereği askerlerimiz olsun, gerek güvenlik güçlerimiz çok zor bir süreçten geçiyorlar. İnşallah yaptıkları kahramanlıklarla bu zor görevinde üstesinden geleceklerine inanıyorum. Biz kendilerine belediyemiz olarak haklarımızı helal ediyoruz. Çıktıkları yolda hayırlı yolculuklar diliyorum. Ömür boyu görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Selendi'de çok sıcak ve samimi bir ortam bulduğunu belirten İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar ise "Bizim Selendi'ye gelişimiz 1 Eylül 2013 yılında oldu ve Selendi'nin kurtuluş bayramına denk geldi. Gidişimiz ise Ramazan Bayramına denk geliyor. Bu güzel ilçede görev yaptığım süre içerisinde kurum amirleri ile muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla her zaman iyi bir iletişim kurmaya gayret ettim. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sadece asker yüzünü değil, her zaman Türk milletinin hizmetinde olan onlara sahip çıkarak destek olan şefkatli yönünü hissettirmeye çalıştım ve bunu başarabildiğimi düşünüyorum. Bundan sonraki görev yerimde de konumları neresi olursa olsun Selendi'nin elçisi olacağım. Her zaman yanınızdayız, biz de sizden biriyiz. Burası çok farklı ve bir o kadar da güzel bir ilçe" diye konuştu.

Sözlerine tüm şehitlere rahmet dileyerek başlayan Selendi Kaymakamı Hakan Güner, "Onlar bu vatan için şehit düştüler, bu vatan için bizler rahat yaşayalım diye şehit oldular. Bunun bilincindeyiz. Vedalar hakikaten zordur. Bizler kamu görevlileri olarak bu tür ayrılıklara alışkınız. Birlikte olduğumuz süre içerisinde ilçemizde sağlanan huzur, güven ve uyum ortamına vesile olan İlçe Jandarma Komutanımız Mustafa Akpınar'a teşekkür ediyorum ve yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Üsteğmen Akpınar'a teşekkür plaketi verdi. İftar etkinliği geç saatlere kadar devam ederken, Üsteğmen Mustafa Akpınar ise katılımcılarla tek tek vedalaştı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi İlçe Jandarma Komutanı Akpınar'a Veda İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement