
Manisa'nın Selendi ilçesinden hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan 29 hacı adayı dualarla uğurlandı.
Bu sabah saat 09.30'da Merkez Çarşı Camii'nde uğurlama töreni yapıldı. İlçe Müftüsü Ahmet Arslan tarafından Kuran-ı Kerim ve dualar okundu. Arslan, hacı adaylarına çevrelerindeki insanlardan helallik almalarını isteyerek, "Hac vazifenizi iyi değerlendirmelisiniz. Oraların manevi atmosferinden faydalanmak lazım. Kazaya kalmış ibadetlerimizi tamamlamamız lazım. Zikir, tespih, salavat, dua, ibadet ve Kuran-ı Kerim'le meşgul olmalıyız. Her an her durunda imtihan halde olduğumuzu unutmamalıyız." dedi.
Daha sonra hacı adayları kendilerini uğurlamaya gelen akrabaları ve vatandaşlar ile helalleşerek dualar ve gözyaşları arasında kutsal topraklara uğurlandı.
(AÇ-ÖA)
03.12.2007 16:57 TSİ
Son Dakika › Yerel › Selendinin Son Hacı Kafilesi Kutsal Topraklara Uğurlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?