Selman Yıldırım'ın Açıklamalarına Ertürk'ten Yanıt - Son Dakika
Yerel

Selman Yıldırım'ın Açıklamalarına Ertürk'ten Yanıt

Selman Yıldırım\'ın Açıklamalarına Ertürk\'ten Yanıt

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Filiz Ertürk, CHP İlçe Başkanı Selman Yıldırım`ın “Kişiye özel plan tadilatı” eleştirilerine yanıt verdi.

22.12.2013 16:24

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Filiz Ertürk, CHP İlçe Başkanı Selman Yıldırım'ın "Kişiye özel plan tadilatı" eleştirilerine yanıt verdi. Ertürk açıklamasında, "Bu kararda Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ya da herhangi bir yetkilinin menfaati söz konusu olamaz" dedi.

Başkan yardımcısı Filiz Ertürk, yazılı olarak yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Daha önce de defalarca belirttiğimiz üzere bu konu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 1/5 binlik nazım plan değişikliğidir. Daha sonra 1/binlik plan belediyemiz tarafından yapılmıştır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 18.06.2010 tarihli onayı ile gerçekleştirilmiştir. Konu Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ya da herhangi bir yetkilinin ilgisi yoktur. Karar CHP'li meclis üyelerimizin de bulunduğu İmar Komisyonu'nda verilmiştir. Bu kararda Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ya da herhangi bir yetkilinin menfaati söz konusu olamaz. Belediyemiz usullere aykırı hiçbir işleme imza atmamıştır, atmaz. Bu işlem üzerinden Belediye Başkanımızı hedef almak da biz kamu görevlilerini suçlamak da bu konu üzerinden siyaset yapmak da doğru değildir. Kanunlara ve usullere aykırı hiçbir husus olmamasına rağmen aynı konunun sık sık ısıtılıp sanki yeni bir şey olmuş gibi sunulması bizleri üzmektedir. İzmit Belediyesi her işleminde kanunlara ve usullere uygun hareket etmektedir. Kamunun zararına olabilecek ve resmi olmayan hiçbir iş yapmamıştır" - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selman Yıldırım'ın Açıklamalarına Ertürk'ten Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement