Adana'da Sendika Binasına 4. Kumar Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Adana'da Sendika Binasına 4. Kumar Operasyonu

Çukurova Eğlence Konaklama-İş Sendikası binasına dördüncü kez düzenlenen operasyonda, aralarında sendika başkanının da bulunduğu 84 kişi hakkında işlem yapıldı.

30.06.2015 16:16  Güncelleme: 16:27

Adana'da kumar oynatıldığı iddiasıyla Çukurova Eğlence Konaklama-İş Sendikası binasına dördüncü kez düzenlenen operasyonda, aralarında sendika başkanının da bulunduğu 84 kişi hakkında işlem yapıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, iki hafta içerisinde kumar oynatıldığı gerekçesiyle merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi'ndeki sendika binasına 4. kez operasyon düzenledi.

Operasyonda, tombala çekilişiyle kumar oynatılması için yer temin ettiği ileri sürülen sendika başkanı Çetin B'nin de aralarında bulunduğu 8 kişi hakkında adli işlem uygulandı, kumar oynadığı ileri sürülen 76 kişiye de 208'er lira ceza verildi.

Sendika, Adana Valiliği kararıyla süresiz kapatıldı.

Operasyon anı kamerada

Operasyona ilişkin görüntülerde, polis ekipleri, binada arama yapıyor. Polisler, masalarda tombala kartları ve pulları ile çekiliş için kullanılan cihazları ele geçiriyor. Salona giren ekipler, buzdolabı ile duvar arasına gizlenmiş kumar oynamada kullanılan bir cihazı da buluyor.

Polis ekipleri, daha önce Güven Parti İl Teşkilatı'nca kullanılan binaya kumar oynatıldığı iddiasıyla 46 kez operasyon düzenlenmiş, Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı adıyla aynı binada benzer suç tekrarlanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da Sendika Binasına 4. Kumar Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement