Seramik Ustalarına Seminer Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Seramik Ustalarına Seminer Düzenlendi

Seramik Ustalarına Seminer Düzenlendi

Türkiye'nin 27 seramik fabrikası içinde ön sıralarda yer alan Yurtbay Seramik, Şarköy'de inşaat sektöründe çalışan 50 seramik ustasına seramik semineri düzenledi.

27.12.2012 14:18

Türkiye'nin 27 seramik fabrikası içinde ön sıralarda yer alan Yurtbay Seramik, Şarköy'de inşaat sektöründe çalışan 50 seramik ustasına seramik semineri düzenledi.

Yurtbay Seramik Şarköy Bayii, Özbaş Yapı tarafından organizasyonu yapılan seminerde, Yurtbay Seramik'in tarihsel öyküsü, üretim tesisleri, piyasadaki konumu, ürün gamı seminere katılan ustalara projeksiyon cihazından yapılan görüntülü sunumla tanıtıldı.

Yurtbay Seramik İstanbul-Avrupa Bölge Satış Sorumlusu Serbülent Karakuş, ilk kez ülke genelinde ustalara yerinde seminerin Şarköy'de verildiğini belirterek "Yurtbay Seramik olarak, bayilerimize ve ürünlerimizi tercih eden ustalara seminerlerimizi Eskişehir'deki fabrikamızda veriyorduk. Hem tesislerimizi yakından tanımalarını, ürünlerimizin üretimini görmelerini sağlayarak bir akşam misafir ederek seminerimizi tamamlıyorduk. Yapı Kimyasallarında Türkiye'nin en modern fabrikasına sahibiz. 2011 yılında 15 ürünle girdiğimiz sektörde, şu an ürün çeşidimiz 110'a yükseldi. Marka ürünlerle aynı kategoride, aynı esvaptayız, ürün fiyatlarımız tercih edilmemizi sağlıyor. Seramik olarak yılda 20 milyon üretim yapıyoruz, yapı kimyasallarında günde 240 ton malzeme yapacak kapasitemiz var. Robot teknoloji kullanıyoruz. Adana'na yeni bir fabrikamız hizmete girecek. En büyük hedefimiz kaliteden ödün vermeyen bir anlayışla, müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaktır. Yurtbay Seramik olarak ilk kez sahaya çıkarak, ürünlerimizi tercih eden ustalarımızın ayağına geldik. Şirketimizi ve ürünlerimizi tanıttık, karşılıklı olarak bilgilendik. Bu uygulamaya 2013 yılında, İstanbul'un Anadolu yakasında da uygulamaya başlayarak ustalara seminerler vereceğiz." dedi.

Seminerin organizasyonunu gerçekleştiren, Özbaş Yapı'nın sahibi Mustafa Özbaş, "İlçemizde, son yıllarda inşaat sektörü hız kazandı. İlçemizde de, yaklaşık 60 civarında seramik ustası var. Seramik hakkında ve yeni çıkan ürünlerle ilgili bilgilenmesini, bilinçli bir şekilde hareket etmesini istedik.

27.12.2012 13: 53: 57

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seramik Ustalarına Seminer Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement