Serik'te Boğazkent Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Serik'te Boğazkent Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Açıldı

Serik\'te Boğazkent Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Açıldı

Serik Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Boğazkent Yürüyüş ve Bisiklet Yolu açıldı.

20.05.2016 14:22

Serik Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Boğazkent Yürüyüş ve Bisiklet Yolu açıldı.

Serik Belediyesi'nin Bogazkent Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Boğazkent Yürüyüş ve Bisiklet Yolu törenle açıldı. Açılış törenine Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Almanya Bavyera Milletvekili Arif Taşdelen, Almanya Hamburg Eyalet Milletvekili Nebahat Güçlü, Almanya Gießen Belediye Başkanı Dietlind Grobe Bolz, İKG - Kültür, Tarih ve İntegrasyon Araştırmaları Enstitüsü Genel Başkanı Latif Çelik, Halk Ozanı Hilmi Şahballı ve vatandaşlar katıldı.

Törende Serik'te yaşanan değişime dikkat çeken Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Biliyorsunuz Serik'te her yıl düzenlediğimiz, Serik Belediyesi Geleneksel Kültür Turizm ve Çilek Festivali bugün itibariyle başladı. Festival öncesi yapımını tamamlamış olduğumuz Boğazkent Bisiklet ve Yürüyüş yolunun açılışını gerçekleştirmek için buradayız. Serik'te çok şey değişti ve değişmeye de devam ediyor. Biz iş başına geldiğimizde şunu söylemiştik Serik değişmeli ve hakkettiği değeri almalı rabbime şükürler olsun ki Serik'i değiştirmeyi bize nasip etti" dedi.

Belediye çalışmalarıyla, Sosyal ve kültürel çalışmalarla her alanda Serik'te değişimi görmenin mümkün olduğunu ifade eden Çalık, "Bu açılış 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olması münasebetiyle daha bir anlam ifade ediyor. Biz spora sporcuya çok değer veriyoruz, belediye başkanı olduğum günden buyana spora çok önem vermeye çalışıyorum, yeni spor alanları oluşturarak Serikliyi spora teşvik etmek için bütün imkanları kullanıyoruz. Bakın bu yıl Serik Ligi kurduk her mahalleden insanlar takımlarını kurarak futbol oynuyorlar. Spor sağlığın mihenk taşıdır, sağlıklı yaşam için spor şart. İşte biz bu yürüyüş ve bisiklet yolunu gençlik ve spor bayramında açmak istedik."

Açılışın ardından Serikli kick boks sporcuları gösteri yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serik'te Boğazkent Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement