Amasya'da polis otosuyla bir aracın çarpıştığı kazada bilincini kaybedip kaldırıldığı hastanede gözünü açtığında sesi tamamen kısılan polis memurunun aklına gelen ilk şey mesai arkadaşı oldu.
Edinilen bilgiye göre, Halil İbrahim G.'nin kullandığı 34 DK 118 plakalı otomobil lise kavşağına kontrolsüz girmesi sonucu karşı yönden gelen Mehmet Yağmur'un kullandığı polis otosuyla çarpıştı. Araç sürücüsü Göl olay yerinden kaçarken, polis otosundaki 2 polisten Mehmet Özder de bilincini yitirdi.
Ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Özder, müdahalenin ardından bir süre müşahedede tutulduktan sonra kendine geldi. Sesi kısılan 2 çocuk babası Özder, çevredekilere ilk olarak mesai arkadaşı Mehmet Yağmur'un durumunu sordu. Özder ile görüşen Asayiş Şube Müdürü Hakan Uzun da arkadaşının kazadan yara almadan kurtulduğunu söyledi.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Halil İbrahim G.ye ise henüz ulaşılamadığı bildirildi. - AMASYA
Son Dakika › Yerel › Sesini Kaybeden Polisin Arkadaş Sevgisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?