Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara Özel Program - Son Dakika
Yerel

Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara Özel Program

Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara Özel Program

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı’nın ev sahipliğinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar için özel bir program düzenlendi.

06.01.2015 17:07

Aksaray Valisi Şeref Ataklı'nın eşi Adile Ataklı'nın ev sahipliğinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar için özel bir program düzenlendi.

Bir otelde çocuklarla akşam yemeğinde bir araya gelen Vali Şeref Ataklı ve eşi Adile Ataklı çocukların hazırladıkları programı ilgiyle izledi. Programa İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hakan Eşitgen eşi Nesrin Eşitgen, Vali Yardımcıları Tolga Polat eşi Asuman Polat, Şahin Bayhan eşi Asiye Bayhan, Armağan Önal eşi Burcu Önal, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ eşi Necla Altundağ, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan eşi Zehra Aslan, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal eşi Sebiha Kartal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Yüksek eşi Serap Yüksek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenol Mutlu eşi Mualla Mutlu ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeli katıldı.

Palyaçolar çeşitli oyunlarla çocukları eğlendirirken sevgi evlerinde kalan çocuklar Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile birlikte hazırladıkları müzik programını icra etti. Vali Şeref Ataklı eşi Adile Ataklı ile birlikte çocuklar ve gençlerle bir süre sohbet ederek gelecek planları ile ilgili çocuklara tavsiyelerde bulundu. Önlerinde uzun yıllar olduğunu belirten Vali Ataklı, çocuklardan kendilerini geleceğe çok iyi hazırlamalarını istedi. Program da çocuklarla birlikte pasta kesen Vali Şeref Ataklı ve eşi Adile Ataklı çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Vali Ataklı yaptığı konuşmasında, hep beraber olmak için böyle bir programı düzenlediklerini söyledi. Hazırlanan programı çok beğendiğini çocukların söylediği türkü ve şarkılar ile şiirleri dinlemekten büyük keyif aldığını ve çok mutlu olduğunu belirten Vali Ataklı, "Yeni bir yıla girdik. 2015 yılının sizlere her zaman iyilik ve güzellik getirmesini temenni ediyorum. İnşallah geleceğimiz çok daha güzel olur hepiniz mutlu olursunuz. Kendinize ve topluma faydalı insanlar olursunuz" dedi.

Gönüllerince eğlenen çocuklar mutlu bir gece yaşarken Vali Ataklı ile eşi Adile Ataklı'ya teşekkür etti. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara Özel Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement