Seydişehirli Annelerden Suriye'ye Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Seydişehirli Annelerden Suriye'ye Yardım Kampanyası

Seydişehirli Annelerden Suriye\'ye Yardım Kampanyası

Konya Seydişehir'de çoğunluğu kadınlardan oluşan sivil toplum örgütleri, Suriye halkı için kermes düzenleyerek yardım kampanyası başlattı.

06.01.2014 13:45  Güncelleme: 13:48

Konya'nın Seydişehir ilçesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğu kadınlardan oluşan sivil toplum örgütleri Suriye halkı için kermes düzenleyerek yardım kampanyası başlattı.

Seydişehir de faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri tarafından Milli Egemenlik Caddesinde 6-12 Ocak tarihleri arasında kermes açtı. Seydişehirli kadınlar, kermesin tüm gelirini Suriye'deki savaşta mağdur olan başta çocuklar olmak üzere sivillere ulaştırmayı hedefliyor. "Suriyeli kardeşlerimize siz de deste vermek ister misiniz?" sloganı ile toplanacak kaza, mont, patik, atkı, hırka ve battaniye gibi kışlık giyeceklerin yanı sıra kermesten elde edilecek gelir Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.

Kermesin açılışına, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayları İbrahim Halıcı ve Mehmet Tutal, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydişehirli Annelerden Suriye'ye Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement