Seydişehirli Esnafa Destek Sözü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Seydişehirli Esnafa Destek Sözü

13.11.2012 15:07

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, esnafa desteklerinin her zaman süreceğini söyledi.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, esnafa desteklerinin her zaman süreceğini söyledi.

Çatal, yaptığı açıklamada, hazine destekli kredi limitlerinin 70 bin liraya yükseldiğini ifade etti.

Özel bir banka aracılığıyla hazine destekli olmak üzere piyasanın en ucuz ve en hesaplı kredilerini kullandırmakta olduklarını belirten Çatal, şunları kaydetti:

"Kooperatifimiz, şartlarını yerine getiren her ortağımızın talebini değerlendirmektedir. 25 bin lira ve vadesi 1 yıl hazine destekli kredilere uygulanan faiz oranı yıllık yüzde 5, 2 yıl ve üstündeki kredilerde ise yüzde 6'dır. 1964 yılından beri Seydişehirli esnaf ve sanatkarlara destek olan kooperatifimiz, ihtiyacı olan ortaklarımızın her zaman yanında olmaya devam etmektedir."

Muhabir: Kadriye Kasap

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Seydişehirli Esnafa Destek Sözü - Son Dakika


Advertisement