Sgc Başkanı Matur'dan Ankara Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sgc Başkanı Matur'dan Ankara Açıklaması

Sgc Başkanı Matur\'dan Ankara Açıklaması

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti(SGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sezai Matur, Ankara’da gerçekleştirilen bombalı saldırıyı kınadı.

18.02.2016 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti(SGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sezai Matur, Ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıyı kınadı.

Başkan Matur, yaptığı kınama açıklamasında, "Türkiye'nin her zamankinden çok birlik ve beraberliğe, huzura ihtiyaç duyduğu dönemde Başkentimiz Ankara'da terör alçak ve hain saldırıda bulunmuştur. Askeri servis aracına yapılan saldırıda 28 kişi hayatını kaybetmiş, aralarında Sakaryalı hemşerimiz Astsubay Bayram Erdoğan'ın da bulunduğu 61 kişi yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hiçbir terör örgütü büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin gücüyle baş edemez. Birlik ve beraberliği hedef alan bu tür hain saldırılar hiçbir şekilde bizi bölemez, aksine Türk milletinin kenetlenmesine neden olur, olacaktır da.

Şunu herkes bilmeli ki; Kurtuluş Savaşı'nda temelleri atılan Türkiye Cumhuriyeti'ni hiçbir güç sarsamaz. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenlerin ve destekleyenlerin en kısa zamanda yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılacaklarına inanıyoruz." ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgc Başkanı Matur'dan Ankara Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement