Sgk Müdürü Çalışkan'dan Besob'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sgk Müdürü Çalışkan'dan Besob'a Ziyaret

Sgk Müdürü Çalışkan\'dan Besob\'a Ziyaret

SGK Balıkesir İl Müdürü Ömer Çalışkan, BESOB Başkanı Fehmi Erdem'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

24.06.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SGK Balıkesir İl Müdürü Ömer Çalışkan, BESOB Başkanı Fehmi Erdem'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ömer Çalışkan BESOB Başkanı Fehmi Erdem'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Başkan Vekili Necdet Erkan, yönetim kurulu üyesi İsa Erol Müdür Çalışkan'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. SGK İl Müdürü Ömer Çalışkan BESOB'un yakın ilgisini her zaman hissettiklerini belirterek "BESOB Balıkesir'de her zaman varlığını, işbirliğini hissettiğimiz bir sivil toplum örgütü. Sayın Erdem döneminde de bu karşılıklı dayanışmanın devam edeceğinden kuşkum yok" dedi.

SGK'nın hizmet binasının ihalesinin 22 Mayıs'ta TOKİ tarafından yapıldığını hatırlatan Müdür Çalışkan ihalenin olumlu sonuçlanması için beklediklerini kaydetti. Hizmet binasının proje ihalesinin 2013 Kasım ayında bittiğini belirten Müdür Çalışkan "Vatandaşın yoğun olduğu servisleri zemin kata verdik. Şu anda 6 bin 500 metrekare alanda hizmet veriyoruz, yeni bina 12 bin metrekare olacak. Balıkesir'deki inşaatın 20 ayda bitirilmesi hedefleniyor. Bandırma'nın hizmet binası inşaatı başladı. Nisan ayı gibi bitmesi gerekiyordu ancak başka bir binanın giderinin aksaklığından dolayı su baskınına uğradı. İnşallah o sorunlar giderildiğinde Bandırma binamızı da hizmete açacağız. Edremit'in arsa sorunu giderildi. Edremit'te eli kulağında temeli bugün yarın atılabilir" dedi.

Torba Yasası'nın kendilerine çok sorulduğunu ifade eden Müdür Çalışkan, genel beklentinin meclis tatile girmeden torba yasanın çıkacağı yönünde olduğunu söyledi. Torba Yasa'nın çıkması halinde başta BESOB olmak üzere yasanın ayrıntılarını kamuoyu ile sık sık paylaşacaklarını kaydetti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement