Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü işbirliğiyle Bilim ve Teknoloji Haftası dolaysıyla seminer düzenlendi.
Siirt Fevzi Çakmak Orta Okul öğrencilerine yönelik bilim ve teknolojinin önemini anlatıldığı seminere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdulkadir Ekmen ve Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin katıldı.
Ülkelerin gelişiminde, bilimsel çalışmaların ve teknoloji arzının artırılmasının son derece önemli olduğunu belirten Olgaç "Genç nesillerimize çağa ayak uydurmak yenilikleri yakından takip etmek, ülkemize yeni değerler katabilmesi hepimizin görevidir" dedi. - Siirt
Son Dakika › Yerel › Siirt'te Bilim ve Teknoloji Haftası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.