Siirt'te Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Siirt\'te Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Valilik tarafından bu yıl 3.kez düzenlenen, kurumlararası "Valilik Kupası Halı Saha Turnuvası" final maçı ile sona erdi.

08.06.2013 16:07

-Valilik tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen, kurumlararası "Valilik Kupası Halı Saha Turnuvası" final maçı ile sona erdi

Bilekler Spor Kompleksi'ndeki  final törenine, Vali Ahmet Aydın, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, kamu çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Turnuvada Emniyet Müdürlüğü takımı şampiyon olurken, ikinciliği Siirt Üniversitesi, üçüncülüğü de Adliyespor elde etti.

Turnuvaya 40 takım katıldı. Dereceye giren takımlara kupa ve hediyelerini, Vali Aydın, Milletvekilli Ören ve diğer protokol üyeleri verdi.

Turnuvanın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin  kaynaşmasını, sporun dostluğunu, kardeşliğini, en önemlisi birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlendiğini belirten Aydın, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement