Silifke'de Zabıtadan Bayram Öncesi Denetim - Son Dakika
Yerel

Silifke'de Zabıtadan Bayram Öncesi Denetim

Silifke\'de Zabıtadan Bayram Öncesi Denetim

Silifke ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yakalaşan Kurban Bayramı öncesinde gıda imalatı yapan işyerlerinde denetimlerini artırdı.

10.10.2013 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yakalaşan Kurban Bayramı öncesinde gıda imalatı yapan işyerlerinde denetimlerini artırdı.

Zabıta Müdürü Mehmet Taşer idaresindeki zabıta ekipleri, şehir merkezinde faaliyet gösteren gıda ürünleri imalatı ve satışı yapılan işyerlerini tek tek denetledi.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, un ve unlu mamüllerin üretiminin gerçekleştirildiği imalathaneler ile bu ürünlerin satış işlemlerinin yapıldığı iş yerlerine yönelik denetimlerin devam ettiğini ifade etti.

Kurban Bayramı'nda şehir merkezinde kurban satış ve kesim yerlerinin de belirlendiğini hatırlatan Öngel, şöyle devam etti:

"Zabıta ekiplerimiz bu yönde de çalışmalarını sürdürmekte. Yasağa uymayan kurbanlık hayvan satıcılarına ve belirlenen kesim yerleri haricinde kesim yapan kasaplara yönelik denetim çalışması yapacak olan zabıtamız halkın huzuru ve güvenliği için 24 saat görev başında. Kurban Bayramı süresince halkımızın her türlü istek ve şikayetlerini zabıtaya bildirebilir. Esnafımızı ve iş yeri çalışanlarımızı kurallara uymaya davet ediyorum. Halkımızın sağlığı bizim için çok önemlidir." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silifke'de Zabıtadan Bayram Öncesi Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement