Silifke Emitt Fuarına Katılacak - Son Dakika
Yerel

Silifke Emitt Fuarına Katılacak

Silifke Emitt Fuarına Katılacak

Bu yıl 10-13 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) Fuarına, Silifke'de katılacak.

09.01.2012 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 10-13 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) Fuarına, Silifke'de katılacak.

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar'ın başkanlığında Silifke Belediyesi Meclis salonunda yapılan EMİTT toplantısına, Belediye Başkanları, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Bazı daire müdürleri katıldı.

Toplantıda Silifke ve yöresinin EMİTT fuarında en iyi şekilde temsil edilmesi için yapılması gereken konular ele alınıp ürünlerin tanıtımının yapılmasının yanında, yayık ayranı, sıkma, börek gibi ikramların da yapılması kararlaştırıldı.

Kaymakam Damatlar, toplantıda yaptığı konuşmada, Silifke'nin neresine bakılırsa bakılsın güzel bir ilçe olduğunu, tarihi yerleri, turizmi ve tarımı ile ülkemizde önemli bir yere sahip olduğunu ve bu güzel ilçeyi de tanıtmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

EMİTT fuarında ilgi çekip Silifke'nin adını duyurmak için herkesin destek olması gerektiğini ifade eden Damatlar, ne kadar iyi organize olunursa tanıtımın da o derece yüksek olacağını belirtti.

Fuardan iyi bir sonuç alınması için masrafın da şart olduğunu vurgulayan Damatlar, "Fuarda standımız çok zengin olmalı ki iyi bir tanıtım yapalım. Özellikle de fuar için turizm sektöründen ekmek yiyenler destek olmalı" dedi.

Toplantı EMİTT komitesinin belirlenmesinin ardından sona erdi.

Toplantıya Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner, Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, Kültür Müdürü Lutfi Uğur, Silifke Turizm Derneği Başkanı Ahmet Tarlacı, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Doğan, Genel Sekreter Yıldırım Baydar, Silifke Koop Başkanı Ünal Ünüvar, Silifke Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yusuf Gün, TETTED Turizm Derneği üyesi Öğretim Görevlisi Kürşad Sayın, Taşucu Eğitim ve Doğal Hayatı Koruma Vakfı Başkanı Arslan Eyce katıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke Emitt Fuarına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement