Silopi Elektrik Üretimi Kurumu'ndan Engellilere Bayram Yardımı - Son Dakika
Yerel

Silopi Elektrik Üretimi Kurumu'ndan Engellilere Bayram Yardımı

Silopi Elektrik Üretimi Kurumu\'ndan Engellilere Bayram Yardımı

ilopi Elektrik Üretim Kurumu tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle engellilere yardım yapıldı.

17.08.2012 14:23

ilopi Elektrik Üretim Kurumu tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle engellilere yardım yapıldı.

Silopi Elektrik AŞ Genel Müdürü Serdar Tarhan, Silopi İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zeki Sezer ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mesut Ökten, Silopi Engellileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği (SENYADER) Başkanı İdris Kalenderoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Engellerin sorunları hakkında bilgi alan Silopi Elektrik AŞ Genel Müdürü Serdar Tarhan, Silopi Elektrik Kurumu olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını belirterek, "Yaklaşık 10 değişik çeşitten oluşan gıda paketlerini engellilere vermek üzere Silopi Engellileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği (SENYADER) Başkanı İdris Kalenderoğlu'na teslim ettik. Bu vesile hem engelli kardeşlerimizin hem de Silopili vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.

Silopi Engellileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği (SENYADER) Başkanı İdris Kalenderoğlu ise yapılan yardımlardan dolayı Silopi Elektrik AŞ Genel Müdürü Serdar Tarhan'a çok teşekkür ettiğini söyledi. Herkesin birer engelli adayı olduğunu belirten Kalenderoğlu, bayram öncesi yapılan yardımların engellileri sevindirdiğini söyledi.

Yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Engelliler Derneği'ne teslim edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi Elektrik Üretimi Kurumu'ndan Engellilere Bayram Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement