Silvan'da İşçi Alımı İçin Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Silvan'da İşçi Alımı İçin Yoğun İlgi

Diyarbakır İŞKUR Müdürlüğü, Silvan Kaymakamlığı ile Silvan Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan, 140 kişilik iş kontenjanı için 650 kişi başvuru yaptı.

07.03.2012 11:41

Diyarbakır İŞKUR Müdürlüğü, Silvan Kaymakamlığı ile Silvan Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan, 140 kişilik iş kontenjanı için 650 kişi başvuru yaptı.

Toplum Yararına çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, Silvan Kaymakamlığı ile Silvan Milli Eğitim Müdürlüğü bünyelerinde çalışacak 140 kişilik işçi alımı 650 kişi başvuru yaptı. Silvan Türk Telekom Yatlı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) toplantı salonunda düzenlenen programa, Diyarbakır İŞKUR yetkilileri, Kaymakamlık Yetkilileri, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile işçiler katıldı. Başvuru öncesi konuşan İŞKUR yetkilileri Silvan kaymakamlığına 60 işçi ile Silvan Milli Eğitim Müdürlüğüne alınacak 80 kişilik

işçiler için 8 ay boyunca SGK'lı olarak çalışacağını söyledi. İŞKUR yetkilileri, 650 kişini başvuru yaptığı Silvan Kaymakamlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğü işçi alımları sonuçları daha sonra açıklanacağını söyledi.

Silvan Türk Telekom Yatlı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) toplantı salonunda başvuru yapan işçiler ise kura çekimi olacağının söylendiğini, ancak kura çekimi yapılmadığını kaydettiler.

Başvuruların açıklanmasından itibaren 140 kişinin 15 Mart tarihinden itibaren 8 ay boyunca çalışacağı belirtildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan'da İşçi Alımı İçin Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement