Silvan'da Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Silvan'da Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Silvan\'da Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası yapılan final maçıyla sona erdi.

19.06.2014 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası yapılan final maçıyla sona erdi.

Silvan Kaymakamlığı tarafında düzenlenen turnuvanın final maçı Müftülük ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynandı. Müftülük, Milli Eğitim Müdürlüğü'nü 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu. Final maçını Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay, Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, İlçe Müftüsü Hüseyin Elçi, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanı Muhittin Kan ve vatandaşlar izledi. turnuvada Müftülük takımı şampiyon olurken, Milli Eğitim Müdürlüğü takımı 2. Kepolu İlkokulu ise 3. oldu. Yaklaşık iki ay süren turnuvanın final maçının ardından ilk 3'e giren takımlara Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay, Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, İlçe Müftüsü Hüseyin Elçi ile Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhittin Kan tarafından kupa ve madalyaları verildi.

Ödül töreninin ardından konuşan Silvan Kaymakamı Sönmezay, "Yaklaşık iki ay süren futbol turnuvasının farklı kurumlarda çalışan arkadaşlarımızın tanışıp, kaynaşması ve centilmence mücadele ederek spor yapmaları olduğunu ve turnuvaya katılıp turnuvamızda başarılı olan takımları kutluyorum" diye konuştu.

Kaymakam Sönmezay, turnuvanın dostluk ortamında son bulması memnuniyet verici gelecek sezon futbol turnuvasını tekrar yapılacağını söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan'da Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement