Simav'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Simav'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Simav\'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Kütahya’nın Simav ilçesinde en çok vergi ödeyen gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi.

02.03.2014 14:13

Kütahya'nın Simav ilçesinde en çok vergi ödeyen gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi. Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'un da katıldığı Eynal Kaplıcalarındaki Bin 500 kişilik Firuze Düğün Salonundaki yemekli törende konuşan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Kütahya'da da müteşebbislerin önünü açmak, onlara yardımcı olmak ve destek olmak için ellerinden gelen tüm imkanları seferber etmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Güçlü bir devletin güçlü bir ekonomiye sahip olması gerektiğini ifade eden Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'da kısa konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti devletinin de gücünü güçlü ekonomisinden aldığını söyledi.

Coşkulu törene Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Kütahya milletvekilleri AK Partili Soner Aksoy, MHP'li Alim Işık, Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Gavas, Kütahya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Nafi Güral, Kütahya İl Defterdarı Mehmet Saygı, daire müdürleri, belde belediye başkanları, siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları, sanayiciler, köy ve mahalle muhtarları, vergi rekortmenleri ile Simav Vergi Dairesi çalışanları katıldı.

Gelir vergisi mükelleflerinden ise Nurullah Koyuncuoğlu birinci, Ahmet Güneri Üçüncü, Metin Otman Dördüncü, Meral Ertekin Beşinci, Nurullah Özyurt Altıncı, Hasan Şanlı Yedinci, Selahattin Duzcu Sekizinci, Oya Ozan Dokuzuncu, Orhan Akboğa Onuncu oldu.

Protokol konuşmalarının ardından vergi rekortmenlerine teşekkür plaketleri, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Cantimur, Vali Şerif Yılmaz, Milletvekilleri Soner Aksoy, Alim Işık, Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Kütahya İl Defterdarı Mehmet Saygı tarafından takdim edildi.

Törenin ardından Simav Sarı ve Mor Zeybekler Yareninin yöresel müzik eşliğinde sergiledikleri folklor gösterisini izleyen davetliler daha sonra vergi mükellefleri ile toplu hatıra fotoğrdafı çektirmeyi ihmal etmedi. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement