Sınav Dershanesi SBS Derecelerini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Sınav Dershanesi SBS Derecelerini Açıkladı

Sınav Dershanesi SBS Derecelerini Açıkladı

Sınav DD Müdürü Altınbay, SBS'da öğrencilerinden İpek Tandoğan'ın il 2.'liği ve ilçe 1.'liği, Binnur Şahin'in de il 6.'lığı ve ilçe 2.'liği derecelerini aldığını söyledi.

17.07.2012 11:44  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sınav Dergisi Dershaneleri Müdürü Halil İbrahim Altınbay, açıklanan Seviye Belirleme Sınavlarında (SBS) dershane öğrencilerinden İpek Tandoğan'ın il 2.'liği ve ilçe 1.'liği, Binnur Şahin'in de il 6.'lığı ve ilçe 2.'liği derecelerini aldığını söyledi.

"Çocuklarımız 3 senelik bir çalışmanın semeresini aldılar" diyen Altınbay, "1-8 Ağustos tarihleri arasında tercihler ve yerleştirmeler yapılacak. Burada öğrencilerimizin dikkat edeceği husus, ileride kendilerini daha iyi üniversiteye yerleştirebilecek okulları tercih etmeleridir. Onun için hem velilere hem de öğrencilerimize düşen büyük bir sorumluluk vardır. Hangi okulu daha çok istiyorlarsa ve kabiliyetlerine yönelik okulları tercih ederlerse ileride kendilerine çok daha faydalı olabileceğini söylemek isterim. Başarılı olan öğrencilerimizin ortak özelliği düzenli ve prensipli çalışmalarıdır. Tüm öğrencilerimiz ile anne ve babaların bunu bilmesi lazım" şeklinde konuştu.

17.07.2012 11: 24: 46

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sınav Dershanesi SBS Derecelerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement