Sincan Belediyesi Hanımlar Konağı'nda İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Sincan Belediyesi Hanımlar Konağı'nda İftar Yemeği Verdi

Sincan Belediyesi Hanımlar Konağı\'nda İftar Yemeği Verdi

Sincan Belediyesi, Kent Meydanı'ndaki Hanımlar Konağı'nda kadınlara iftar yemeği verdi.

24.07.2013 17:48

Sincan Belediyesi, Kent Meydanı'ndaki Hanımlar Konağı'nda kadınlara iftar yemeği verdi. Birlik ve beraberlik içinde yan yana açılan oruçların ardından hanımlar, ilahilerle de huzur dolu bir gün geçirdi.

Sincan Belediyesi, Güngörmüşler Konağı'nda verdiği iftarlara bir yenisini daha ekledi. Eski Pazar yerine yapılan Kent Meydanı'ndaki Hanımlar Konağı'nda da bir iftar yemeği veren Belediye, ilçedeki hanımları bir araya getirdi. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aynı masada oruçlarını açan hanımlar, iftar yemeği için Sincan Belediyesi'ne teşekkür etti. 250 kadının katıldığı iftar yemeği, hanımlardan tam not aldı.

Sincan Belediyesi'ne bu anlamlı buluşma için çok teşekkür eden Fatma Ateş, "Belediyemiz biz hanımları da unutmayarak bu iftar sofrasında bir araya getirdi. Burada kocaman bir aile olduğumuzu ve birbirimizi nasıl özlediğimizi anladım. Bu sofrada bir araya gelip hep birlikte oruç açmak gerçekten tarifsiz bir duyguydu. Bu hayırlı hizmet için Sincan Belediye Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya çok teşekkür ederim" dedi.

Güngörmüşler Konağı'ndan sonra Hanımlar Konağı'nda da hanımları bir araya getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ise, "Hanımlar için de bir iftar yemeği düzenleyerek onları da bu anlamlı ayda bir araya getirmek istedik. Bunun için de yeni hizmete açtığımız Hanımlar Konağımızı tercih ettik. Güngörmüşlerimizden sonra hanımların da hayır dualarını almak bizi çok mutlu etti. Rabbim, tüm vatandaşımızın dualarını, oruçlarını kabul etsin" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincan Belediyesi Hanımlar Konağı'nda İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement