Şırnak'ta altyapı bitti, üstyapı çalışması başladı - Son Dakika
Yerel

Şırnak'ta altyapı bitti, üstyapı çalışması başladı

Şırnak'ta altyapı bitti, üstyapı çalışması başladı Şırnak Belediyesi, kent merkezinde altyapı çalışmalarını tamamlayarak, üstyapı çalışmalarına başladı.

02.08.2022 14:39  Güncelleme: 14:46

Şırnak'ta altyapı bitti, üstyapı çalışması başladı

ŞIRNAK - Şırnak Belediyesi, kent merkezinde altyapı çalışmalarını tamamlayarak, üstyapı çalışmalarına başladı.

Şehir merkezinde üstyapı çalışmışlarına başlayan Şırnak Belediyesi, Ali Gaffar Okan Caddesinde başlanan asfaltlama çalışmaları ile 12 mahallede toplam 30 kilometre asfaltlama yapacağı belirtildi.

Asfaltlama çalışmalarını inceleyen Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, "İlk 2 yıl planlama yaptık, şu anda asfalt dökülen bölümlerin hepsinde alt yapı, yağmur suyu, kanalizasyon ve doğal gaz hepsi bittikten sonra çalışma başlattık. Alt yapı bitmeden üst yapıya girdiğimizde belediyenin parasını heba etmiş oluyoruz. Bu sene ana arterler başta olmak üzere 30 kilometre asfalt dökeceğiz. Bu asfaltın kalitesini personellerimiz kontrol ediyor. Önümüzdeki yıl sadece asfalt ile yetinmeyeceğiz" dedi.

Başkan Yarka, "Bu güzergahların refüjlerin hepsinde çiçek açacak. Refüjler ve kaldırım bordürlerinin tamamı boyanacak. Kaldırımlardaki en ufak bodur taşının veya kilitli parke taşın onarımı bile yapıldıktan sonra da duvarlardaki süslemeler ve boya çalışmalarımız ile halkımızın huzuruna öyle çıkacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsun. İlk gün ne dediysek inşallah bir bir hepsini yapacağız. Benim yoğurt yiyişim alt yap olmadan üst yapı yapmıyorum. Özel sektördeki çalışma prensibimde budur. Bir haftadır vatandaşımızın yüzü gülüyor. Çünkü 12 mahallede çalışma var. Alt yapısından, duvarına kadar kanalizasyonundan yol genişleme çalışmalarına kadar. Şuanda 30 Km'ye yakın asfalt çalışmamız olacak. Başta ana arterler olmak üzere 30 Km'nin üzerine de çıkabiliriz. Şırnak Belediyesi her şeyin üstesinden gelecek güçtedir. Çünkü prensipli çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Şırnak\'ta altyapı bitti, üstyapı çalışması başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta altyapı bitti, üstyapı çalışması başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement