Şırnak'ta Öğretmeler Günü Etkinlikleri Kapsamında Tenis Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Şırnak'ta Öğretmeler Günü Etkinlikleri Kapsamında Tenis Turnuvası Düzenlendi

Şırnak\'ta Öğretmeler Günü Etkinlikleri Kapsamında Tenis Turnuvası Düzenlendi

Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında öğretmenler arasında masa tenisi turnuvası düzenledi.

20.11.2015 14:27

Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında öğretmenler arasında masa tenisi turnuvası düzenledi. Turnuvaya 40 öğretmen katıldı.

Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle tenis turnuvası düzenlendi. Kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride yapılan tenis turnuvasına 22 Erkek ve 18 kadın katıldı. Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci, "Şırnak'ta faaliyet gösteren kurumlarımız akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanda birçok başarıya imza atmıştır. Sosyal faaliyetler çerçevesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına tenis turnuvası düzenledik. Bu vesile ile tenis sporunun ilimizde yaygınlaşmasını sağlamayı kendimize hedef edindik" dedi.

Turnuvada, erkeklerde Orhan Ergin 1'inci, Orhan Kadırhan 2'nci, Methi Seven 3'üncü, kadınlarda ise Didem Akyol 1'inci, Hozan Abi 2'inci, Selma Özçınar 3'üncü oldu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta Öğretmeler Günü Etkinlikleri Kapsamında Tenis Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement