Sivas Deftarlığı'ndan Ticaret Borsasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sivas Deftarlığı'ndan Ticaret Borsasına Ziyaret

Sivas Deftarlığı\'ndan Ticaret Borsasına Ziyaret

Sivas'ta Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanırken, program kapsamında Defterdar Duran Salihoğlu, beraberindeki üst düzey yöneticiler Sivas Ticaret Borsası yönetim kurulunu ziyaret etti.

27.02.2013 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanırken, program kapsamında Defterdar Duran Salihoğlu, beraberindeki üst düzey yöneticiler Sivas Ticaret Borsası yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette Defterdar Salihoğlu, Başkan Yardımcısı İhsan Aksoy'un yakasına rozet takarak çiçek takdim etti. Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Aksoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette kutlama haftası nedeniyle oluşturulan program ve etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Sivas Defterdarı Duran Salihoğlu, Kamu hizmetlerinin sürdürebilmesi için verginin önemli olduğunu kaydederek, "Vergi devletimizin en önemli finans kaynaklarından biridir. Vergi her insanın vermesi gereken önemli yükümlülüklerin başında yer almaktadır. Verilen vergiler ile ülkemizin kalkınması sağlanmaktadır. Kamuoyunda sağlıklı vergi bilincinin oluşması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının artırılması için gayretli çalışmalarımız devam etmektedir. Sivas Ticaret Borsası değer verdiğimiz kurumlardan birisidir. Kurumsal olarak göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı sizlere ve çalışanlarınıza teşekkür ederek, tüm üyelerinize başarı diliyorum" dedi.

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı İhsan Aksoy ise, "Vergi haftası kapsamında Vergi Dairesi Başkanımız ve çalışma arkadaşları borsamıza nezaket ziyaretinde bulundular. Öncelikle Vergi Haftası münasebetiyle tüm defterdarlık personelimizin vergi haftalarını kutluyorum. Bu yıl 24'üncüsü kutlanan ve artık gelenek haline gelen Vergi Haftası, vergiyi alan ve vergiyi veren tarafların da bir araya gelmesi için bir sebep oluşturmuştur. Sayın Defterdarımıza Sivas'a yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve üyelerimiz adına teşekkür ediyor, yeni görev yerinizde başarılar diliyorum" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Deftarlığı'ndan Ticaret Borsasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement