Sivas'ta Mezarlıklar Tyçp Çalışanlarına Emanet - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Mezarlıklar Tyçp Çalışanlarına Emanet

Sivas\'ta Mezarlıklar Tyçp Çalışanlarına Emanet

Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında mezarlıklarda temizleme çalışması yapılıyor.

19.08.2015 13:10

Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında mezarlıklarda temizleme çalışması yapılıyor.

Toplum Yararına Çalışma Programı ile işe başlayanların önemli işler yaptıklarını belirten Sivas Mezarlıklar Müdürü Ahmet Coşkun Kemahlıoğlu, yapılan temizlik ve bakım çalışmasının vatandaşlar tarafından takdir edildiğini söyledi. Mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yaptıklarını ifade Kemahlıoğlu, "Sivas Çalışma ve İş Kurum'u tarafından tahsis edilen 125 kişi ile Haziran ayı itibariyle işe başladık. Bu 125 kişinin 48'i Mezarlıklar Müdürlüğü'müzde, kalan 77 kişi ise belediyemize bağlı diğer birimlerde temizlik hizmeti veriyor. Çalışanlarımızın 13'ü bayan olmasına rağmen yorulmadan çok güzel işler yapıyor. Ben bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel işler yapıyorlar. Mezarlıklarda bulunan otlar ve atıklar düzenleniyor ve temiz bir görünüm kazandırılıyor. Bu çalışmaları vatandaşlarımız da takdirle karşılıyor." dedi.

Toplum Yararına Çalışma Programına katılarak işe başlayan Ali Taş ise; "Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Sivas Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı olarak temizlik hizmeti veriyoruz. Hem çalışıp ekmeğimizi kazanıyor hem de dua alıyoruz. Yaptığımız işten dolayı herkes bizlere dua ediyor ve önemli işler yaptığımızı söylüyor. Allah razı olsun Sivaslılar bize yardımcı olmaya çalışıyor. Bütün mezarlıkları tek tek dolaşıyor otları yoluyor ve düzenliyoruz. Türkiye genelinde işsizlik hat safhada ama Çalışma ve İş Kurumu çalışmaları ile bu sorun biraz daha hafifletiliyor. Devletimizin sağladığı imkanlarla çalışıyoruz. Ben bütün arkadaşlarım adına Sivas Çalışma ve İş Kurumu yönetimine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Mezarlıklar Tyçp Çalışanlarına Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bilal tanış: Evet geçen hagta Sivasta yukarı tekke mezarlığındaydım söz konusu personel maaşlarından çok milletten para topluyorlar nasılmım?ben 2008 yılında ölen babaannemin mezarını bulmak icin 20 lira verdim .aynı adam mezar taşının yazılarınıda elden geçireceğini döyledi 20lirada öyle bayıldım benim gibi akşama kadar 20 salak yakalarsa adam maaş almadan bile çalışsa olur diyorum sizce? 0 0 Yanıtla

Advertisement