Siverek Kaymakam Karagül'den Doktorlara Başarı Belgesi - Son Dakika
Yerel

Siverek Kaymakam Karagül'den Doktorlara Başarı Belgesi

Siverek Kaymakamı Vural Karagül, ilçede görevli iki doktor ve hastanenin başhekimini başarılı bir operasyon dolayısıyla "başarı belgesi"yle ödüllendirdi.

21.12.2015 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Kaymakamı Vural Karagül, ilçede görevli iki doktor ve hastanenin başhekimini başarılı bir operasyon dolayısıyla "başarı belgesi"yle ödüllendirdi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Karagül, makamında kabul ettiği Siverek Devlet Hastanesinde görevli doktor Orhan Yüksel ve Mahmut Hakan Soydinç ile Başhekim Muhammed Bahaddin Durak ile bir süre görüştü. Karagül, başarılı beyin kanaması ameliyatı dolayısıyla doktorlara ve Başhekim'e "başarı belgesi" verdi.

İnsan yaşamının kutsal olduğunu belirten Karagül, bir hayat kurtarmak için 5 saniyenin bile çok önemli olduğunu anlattı.

Doktorları gösterdikleri başarıdan dolayı kutlayan Karagül, şunları kaydetti:

"Bu ameliyatın yanı sıra Devlet Hastanemizde sadece bir yıl içerisinde yaklaşık 16 bin hasta ameliyat edildi. Hastalar, tedavileri için il merkezlerine daha az gidecek. Daha iyi hizmet vermek için çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda yeni doğan yoğun bakım ünitesi, palyatif bakım merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışmalarında son aşamaya geldik. Yakın zamanda bu birimler de hizmete açılacak. Değerli sağlık personelimize bu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siverek Kaymakam Karagül'den Doktorlara Başarı Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement