Siverek Kaymakamından Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Siverek Kaymakamından Örnek Davranış

Siverek Kaymakamından Örnek Davranış

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2013 yılında Şırnak’a bağlı Uludere’de vatani görevini yaparken gazi olan Mehmet Çaral’a kaymakam Hamza Erkal yardımda bulundu.

13.04.2015 16:58

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2013 yılında Şırnak'a bağlı Uludere'de vatani görevini yaparken gazi olan Mehmet Çaral'a kaymakam Hamza Erkal yardımda bulundu.

2013 yılında Şırnak'a bağlı Uludere de vatani görevi yaparken, gazi olan ve tedavi sonrası Siverek ilçesine gelen Mehmet Çaral'ı ziyaret eden Kaymakam Erkal, burada gazi ile sohbet edip, evlilik aşamasında yardımcı olacağını belirtmesi üzerine şuan evlilik aşamasında olan gaziye Erkal sözünü tutarak mobilya, beyaz eşya ve diğer ev eşyalarını alarak teslim etti.

Gazetecilere açıklama yapan Gazi Mehmet Çaral, evlilik sürecinde Kaymakamımızın verdiği destek dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Tedavi sürecinde beni evimde ziyaret ederek bu sözü vermişti. Bugün devletimin sayesinde evlenebiliyorum. Bu konuda desteğini esirgemeyen kaymakamımıza teşekkür ederim" dedi.

Eşyaların teslimi sırasında Kaymakam Erkal, Çaral ailesini de ziyaret ederek her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Kaymakam Erkal, gazilerin başlarının üstünde yerleri olduğunu belirterek, "Gazilerimize minnet borcumuzu ödeme sansımız yok. Gazimiz Mehmet tedavi gördüğü dönemde evinde ziyaret ettik ve evli olmadığını öğrendik. O dönem kendisine evleneceği zaman her desteği vereceğimizin sözünü verdim. Bugün bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Yaptıklarımızın gazimizin vatan için yaptıklarının yanında bir anlamı yok. Kendisine ömür boyu mutluluk diliyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverek Kaymakamından Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement