Sivil Güçlerden Bto'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sivil Güçlerden Bto'ya Ziyaret

Sivil Güçlerden Bto\'ya Ziyaret

Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği Balıkesir Ticaret Odası (BTO)'nı ziyaret etti.

14.09.2013 17:53

Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği Balıkesir Ticaret Odası (BTO)'nı ziyaret etti. BTO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler, "Büyükşehir olan Balıkesir'de sivil güçlere büyük görevler düşüyor" dedi.

Sivil güçler Birliği Derneği, BTO'ya kalabalık bir heyet ile ziyarette bulundu. BTO Başkanı Fahri Ermişler'in makamında kabul ettiği Sivil Güçler Birliği Derneğinin ziyaretinde Sivil Güçler Birliği Derneği Başkanı Hüseyin Yurdakul ile birlikte Türkiye Kızılay Derneği Balıkesir Şube Başkanı Av. Hüseyin Gündoğan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda yönetim kurulu üyesi katıldı. Ziyarette konuşan Sivil Güçler Birliği Dernek başkanı Hüseyin Yurdakul, Ticaret Odasının çalışmalarını dikkatle takip ettiklerini söyledi. Yurdakul, "Sivil Güçler olarak; Balıkesir'in faydasına olan, doğru yapılan her işin destekçisi olacağız. Ticaret Odasının yeni seçilen heyetini kutluyor ve başarılar diliyoruz" dedi.

BTO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler, Sivil Güçler heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade edip teşekkür etti. Sivil Güçlerin çalışmalarını yakından izlediğini ve takdir ettiğini ifade eden BTO Başkanı Fahri Ermişler, "Bugün kalabalık bir heyetle ziyarete gelmeleri de Sivil Güçlerin Balıkesir de çok geniş bir tabanı temsil ettiğini göstermektedir. Yapacağımız her çalışmada Sivil Güçlerin desteğini ve fikrini almaya çalışacağız. Sivil Güçlerin yapacağı bütün faaliyetlerde de Ticaret Odası olarak bütün imkanları ile destek vereceğiz. Büyükşehir olan Balıkesirimizde sivil güçlere büyük görevler düşüyor" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivil Güçlerden Bto'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement