Sivrihisar'da "Gaziler Günü" Törenle Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Sivrihisar'da "Gaziler Günü" Törenle Kutlandı

Sivrihisar\'da "Gaziler Günü" Törenle Kutlandı

Sivrihisar'da 'Gaziler Günü' düzenlenen törenle kutlandı.

19.09.2013 18:03

Sivrihisar'da 'Gaziler Günü' düzenlenen törenle kutlandı.

Sabah hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına çelenkler konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasına müteakip, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sivrihisar İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Özer yaptı. Özer konuşmasında "İstiklal Harbi'nin kahramanları, Kore savaşı ve Kıbrıs mücadelesi ile iç güvenlik gazilerini saygı ve sevgi ile ebediyete intikal edenleri de rahmet ve minnetle anıyoruz. Milli Mücadele, Misak-i Milli, Kuvay-i Milliye ruhunu yaşatan özgürlük meşalemizi bu günlere taşıyan inanç kaynağımız her zaman onur ve gururumuz değerli gazilerimizi, vatan sevgisinin ortak kalplerde paylaşıldığı duygu ve tarihle dolu bu mutlu günde kutlarız" dedi.

Daha sonra Sivrihisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanlığı tarafından askeri gazinoda şehit aileleri ve gazilere yemek ikram edildi.

Programa; Kaymakam Hüseyin Çakırtaş, Belediye Başkanı Fikret Arslan, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Albay Kemal Sürer Biçer, Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, Cumhuriyet Baş Savcısı Tamer Evin, daire müdürleri, askeri erkan ve halk katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivrihisar'da 'Gaziler Günü' Törenle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement