Kırklareli Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Sokaktan Spora Projesi"ne katılan aile bütünlüğü bozulmuş ve aidiyet duygusunu yakalayamamış 13 - 17 yaş grubundaki çocuklar yemekte buluştu.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce oluşturulan futbol ekibi bir restoranda, yemek yedi.
Çocuk Şube Müdürü İbrahim Şahin, etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, aile bütünlüğü bozulmuş çocukların topluma entegre edilmesini sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
Proje kapsamında çocukların spor eğitiminin yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinliklere de katılımlarını sağladıklarını ifade eden Şahin, bu çalışma ile suç oranında yüzde 40 düşüş olduğunu kaydetti. - Kırklareli
Son Dakika › Yerel › Sokaktan Spora Projesi' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?