Sokaktan Spora Projesi" - Son Dakika
Yerel

Sokaktan Spora Projesi"

Projeden yararlanan öğrenciler, yemekte bir araya geldi.

21.01.2015 12:47

Kırklareli Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Sokaktan Spora Projesi"ne katılan aile bütünlüğü bozulmuş ve aidiyet duygusunu yakalayamamış 13 - 17 yaş grubundaki çocuklar yemekte buluştu.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce oluşturulan futbol ekibi bir restoranda, yemek yedi.

Çocuk Şube Müdürü İbrahim Şahin, etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, aile bütünlüğü bozulmuş çocukların topluma entegre edilmesini sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Proje kapsamında çocukların spor eğitiminin yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinliklere de katılımlarını sağladıklarını ifade eden Şahin, bu çalışma ile suç oranında yüzde 40 düşüş olduğunu kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sokaktan Spora Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement