Söke'de Limon Sokağın Kaderi Değişiyor - Son Dakika
Yerel

Söke'de Limon Sokağın Kaderi Değişiyor

Söke\'de Limon Sokağın Kaderi Değişiyor

Söke’nin tam merkezinde Yüksel Yalova Caddesi ile Özmen Sokağı birbirine bağlayan Limon Sokağın kaderi değişiyor.

07.06.2016 15:16

Söke'nin tam merkezinde Yüksel Yalova Caddesi ile Özmen Sokağı birbirine bağlayan Limon Sokağın kaderi değişiyor. Karanlık olması, bakımsızlığı nedeniyle yıllardır şikayet noktalarından biri olan Limon Sokak'ta Söke Belediyesi tarafından yapılan düzenleme çalışması son aşamaya geldi.

Dış cephe iyileştirmesi yapılan sokakta, parke döşemesi de yapılırken, aydınlatma noktalarının hattı da hazırlanan Limon Sokak; dekoratif şemsiyeler ile rengarenk hale geldi. Çelik halatlara montajı yapılan şemsiyeler sokağa görsellik kazandırdı.

Aydınlatma ve ahşap doğrama elamanlarının takılmasıyla Limon Sokağın daha gösterişli bir hale geleceğini söyleyen Söke Belediyesi başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Mine Aşçı; "Boya rötuşları ve demir aksam düzenlemeleri de yapılacak. Çok kısa sürede çalışmalar tamamlanacak" dedi.

Limon Sokağın ilçenin hareketli sokaklarından biri olmasını, vatandaşların rahatlıkla geçebileceği bir sokak olmasını arzu ettiklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "Çok şikayet geliyordu. İlçemizin merkezinde olmasına rağmen bakımsız kalan bu sokağa arkadaşlarımız değişik bir uygulama yaptı. Bu sokak ile ilgili sanat sokağa dönüştürmek gibi bir düşüncemiz de var. Ortaya güzel bir sonuç çıkacağına inanıyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'de Limon Sokağın Kaderi Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement