Söke'de Silahlı Kavga: 3 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Söke'de Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Söke\'de Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Aydın'ın Söke ilçesinde iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada tüfekten çıkan saçmalar yoldan geçen 2 bayana isabet etti.

09.01.2012 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke ilçesinde iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada tüfekten çıkan saçmalar yoldan geçen 2 bayana isabet etti. Olayda yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre; aralarında bir süredir husumet olan Mesut A. (45) isimli şahıs, Söke merkez Aydın Caddesi üzerinde karşılaştığı Zeki Bezina'ya (57) av tüfeği ile ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar olay yerinden geçmekte olan Teslime Kocagöbek (29) ve Elif Can Bozdemir (13) isimli iki bayana daha isabet etti.

Olayda çeşitli yerlerinden yaralanan Zeki Bezina ile olayla alakası olmadan saçmalara hedef olan Teslime Kocagöbek ve Elif Can Bozdemir olay yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Meydana gelen tüfekle yaralama olayı Söke'nin merkez caddelerinden biri olan Aydın Caddesi'nde heyecanlı ve panik dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Olayın ihbar edilmesi üzerine 3 kişiyi yaralayan Mesut A., tüfeği ile birlikte olay yeri yakınlarında polis tarafından yakalandı. Polis şüpheli şahıs Mesut A'yı ifadesini aldıktan sonra Söke Adliyesine sevk etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'de Silahlı Kavga: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement