Söke Ticaret Odası ve Borsa Heyeti TOBB Genel Kuruluna Katıldı - Son Dakika
Yerel

Söke Ticaret Odası ve Borsa Heyeti TOBB Genel Kuruluna Katıldı

Söke Ticaret Odası ve Borsa Heyeti TOBB Genel Kuruluna Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu yapıldı.

05.08.2013 14:29

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu yapıldı. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yeniden başkan seçildiği genel kurul toplantısına Söke'den TOBB Genel Kurul delegeleri olan Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, Ticaret Odası Meclis Üyesi Kasım Üzüm, Söke Ticaret Borsası'ndan Meclis Başkanı Nejat Sağel, Yönetim Kurulu Başkanı S. Deniz Günal, Borsa Meclis Üyeleri A. Tuğrul Başer ve Mustafa Toyran katıldı.

69'uncu Genel Kurulu'nu tamamlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) Konseyler ilk toplantılarını gerçekleştirerek Başkan ve Başkan Yardımcılarını seçti. Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Ticaret Odaları Konseyi'nde Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

Sökeliler de yapılan seçimlerde Komisyonlarda görev aldılar. Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB delegesi Salih Deniz Günal 'Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu'na, Borsa Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Ahmet Tuğrul Başer 'Dış İlişkiler Komisyonu'na, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Delegesi Süleyman Toyran 'Vergi Komisyonu'na seçildiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Ticaret Odası ve Borsa Heyeti TOBB Genel Kuruluna Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement