Soma Özel Vefa Hastanesi 1. Yaşını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Soma Özel Vefa Hastanesi 1. Yaşını Kutladı

Soma Özel Vefa Hastanesi 1. Yaşını Kutladı

Soma'daki ilk özel hastane olan Özel Vefa Hastanesi, kuruluşunun birinci yılını düzenlenen törenle kutladı.

30.11.2012 08:26

Soma'daki ilk özel hastane olan Özel Vefa Hastanesi, kuruluşunun birinci yılını düzenlenen törenle kutladı.

Görkemli bir açılışla geçen sağlık sektörüne giren ve bir yılını geride bırakan Soma Özel Vefa Hastanesi, birinci yaşını kutlamanın mutluluğunu yaşadı. Kutlama programı hastanenin hasta kabul bölümünde gerçekleştirildi. Kutlamaya Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, hastane yönetim kurulu üyeleri Hasan Hüseyin Erden, Talha Erden, Hacı Yılmaz ve İsmet Yılmaz ile hastane personeli katıldı. Açılış konuşmasını yapan Özel Vefa Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Doğan, Erden ve Yılmaz ailesi tarafından Kasım 2011'de ilçeye kazandırılan hastanenin geçen bir yıl içerisinde 106 bin hastaya poliklinik, 2 bin 500 hastaya operasyon, 2 bin 776 da yatan hizmeti verdiğini söyledi. Hastanede bu süre içerisinde 678 doğum hizmeti verildiğini ve bu sayıda bebeğin ilçe nüfusuna katıldığını kaydeden Doğan, "Deneyimli kadromuz ve fedakarca her türlü desteği esirgemeyen değerli ortaklarımızla beraber temel amacımız; çevre ve sosyal sorumluluklarımızın bilincinde, Soma halkının layık olduğu kaliteli, kolay, ulaşılabilir sağlık hizmetini sunmak" diye konuştu.

Eğitimden sonra yatırımların en önemlisinin sağlık alanında olduğunu belirten Kaymakam Karataş ise, "Özel Vefa Hastanesinin bu istikrarlı tavrını takdirle karşılıyor ve kuruluş yıl dönümlerini tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakamı Abdülkadir Karataş ile hastane ortakları Hasan Hüseyin Erden, Talha Erden, Hacı Yılmaz ve İsmet Yılmaz, yıl dönümü kutlaması için özel olarak tasarlanan hastane figürlü pastayı "daha nice yıllara" dileğinde bulunarak kesti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma Özel Vefa Hastanesi 1. Yaşını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement