"Son 8 Yılda 637 Milyon Lira Yatırım Yaptık" - Son Dakika
Yerel

"Son 8 Yılda 637 Milyon Lira Yatırım Yaptık"

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yürük, son 8 yılda 637 miyon liralık yatırım yaptıklarını bildirdi.

25.09.2012 12:06  Güncelleme: 12:08

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yürük, son 8 yılda 637 miyon liralık yatırım yaptıklarını bildirdi.

Yürük, Çubuklu Osmaniye, Durhasan, Solaklar, Eseler, Çavuşlu, Karagöllü ve Hasanoğlu (Emirhan) köylerinin kanalizasyon altyapısının tamamlanması dolayısıyla Eseler köyündeki bilgilendirme toplantısına katıldı. İl genelinde kurum olarak yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi veren Yürük, "Son 8 yılda 637 milyon lira yatırım yaptık" dedi.

Bu yıl yatırım miktarının 127 milyon TL olduğunu ifade eden Yürük, şunları söyledi:

"İl genelinde 26 ayrı projenin inşaat çalışmalarını sürdürüyoruz. Çubuklu, Osmaniye, Durhasan, Solaklar, Eseler, Çavuşlu, Karagöllü ve Hasanoğlu (Emirhan) köylerini kanalizasyon altyapısına bağlamak ve sağlıklı altyapıya kavuşturmak için 18 bin 750 metre kanalizasyon altyapısı inşa ettik. Proje, 2 milyon 360 TL'ye mal oldu."

İSU Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman da kurum olarak köylerin yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, yaptıkları altyapı yatırımları ile köylerde yaşanan değişikler hakkında bilgi verdi.

Muhabir: Necdet Doğruyol

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Son 8 Yılda 637 Milyon Lira Yatırım Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement