Son Otomobil Talihlileri Çekiliş Sonucu Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Son Otomobil Talihlileri Çekiliş Sonucu Belli Oldu

Son Otomobil Talihlileri Çekiliş Sonucu Belli Oldu

Malatya'da çekiliş sonucunda otomobil kazanan 4 talihli ve hediye kazanan talihliler belli oldu.

25.11.2013 13:06

Malatya'da çekiliş sonucunda otomobil kazanan 4 talihli ve hediye kazanan talihliler belli oldu. Üçüncü çekiliş döneminde 115 bin 700 kupan verildiği, 22 bin 209'unun kutuya atılmayarak, 93 bin 411 kişinin çekilişe katıldığı belirtildi.

Malatya Belediyesi eski meydanında düzenlenen programla Malatya Belediyesi Esenlik Marketlerin bu yılın 3'üncü son çekilişi gerçekleştirildi. Marketlerden 44 TL'lik alış veriş yapanların aldığı kuponların çekilişi sonucunda, 4 otomobil, 5 buzdolabı, 5 akülü araba, 5 tablet bilgisayar ve 5 elektrikli süpürge talihlileri belirlendi.

Mehteran takımının gösteri yaptığı ve noter huzurunda yapılan çekiliş programında konuşan Malatya Belediyesi Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, beton elemanları fabrikasından, konut yapımına, temizlik işlerinden marketçiliğe kadar birçok alanda hizmet eden Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi'nin günden güne büyüyerek, Malatya sınırlarına taştığını söyledi.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ise yapılan 3 çekilişle Esenlik müşterilerinin Malatya'da 12 otomobil ile birlikte birçok hediye kazandığını dile getirerek, "Esenlik, şehirde güzellikler adına ne varsa onda vardır" diyerek, Esenlik'in yaptığı hizmetleri anlattı. Boyraz, Esenlik marketlerin kazandığını, müşterileri ile paylaştığını da vurguladı.

Belediyesi Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, diğer yetkililerin torbadan çekim yapmaları ile talihliler belirlendi.

Çekilişte Citroen Eliza marka otomobili kazanan talihliler; Bostanbaşı beldesinde oturan Arzu Yılmaz (38), Adliye'de çalışan Vahap Umuduyok, Hacı Abdi Mahallesi'nde oturan Mehmet Korkmaz (50) ve Şehit Fevzi Mahallesi'nde oturan Hülya Şahin oldu.

Çekiliş sonunda otomobil talihlileri telefonla arandı. 3'ü telefona cevap vermezken, Adliye'de çalışan Vahap Umuduyok ise açılan telefon sonrası hemen çekiliş alanına geleceğini belirtti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Son Otomobil Talihlileri Çekiliş Sonucu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement