Sorgun'da 81 Girişimci Kurs Bitirme Belgesini Aldı - Son Dakika
Yerel

Sorgun'da 81 Girişimci Kurs Bitirme Belgesini Aldı

Sorgun\'da 81 Girişimci Kurs Bitirme Belgesini Aldı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ile Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının iş birliği ile düzenlenen ’Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini’ tamamlayan 81 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

05.08.2016 16:54

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ile Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının iş birliği ile düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini' tamamlayan 81 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen törene Sorgun Kaymakam vekili Oğuzhan Sargın, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Dıvrak ve kursiyerler katıldı.

Sorgun Kaymakam vekili Oğuzhan Sargın, Türkiye'nin yeni girişimcilerle daha iyi bir ivme kazanacağını kaydederek, kursu tamamlayan kursiyerleri ayrı ayrı kutlayarak, girişimcilik eğitimlerini önemsediklerini belirtti.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, oda olarak girişimcilik eğitimi programına önem verdiklerini belirterek. "Bu kapsamda Orta Anadolu Kalkınma ajansı ile işbirliği içerisinde düzenlediğimiz üç program sonrasında toplam 81 kursiyere sertifikalarını bugün burada takdim ediyoruz. Ülke olarak gelişime ve girişime çok büyük ihtiyacımız var. Ülkemizin kalkınması için en büyük görevimiz üretmektir" dedi.

Girişimcilikle beraber farklı sektörlerde çalışan ve üreten sayısının da artmış olacağını ifade eden Arslan, " Her açılacak iş yerleri yeni istihdam alanları yaratacaktır. Hiçbir zaman şunu göz ardı etmeyelim, bugün kurulacak işletmeler yarın sizlerin katkı ve becerileri ile ülke ekonomisine kazanç sağlayacak ve kartopu gibi büyüyecek. Bunu her iş dalında da görebilirsiniz. Uygun zamanda uygun iş kolunda yapacağınız yatırımlar sizlerin önünü açacaktır. Neticede sizlerin yatırım yapabilmesi için kaynak ve girişimciliğinizi heveslendirici tüm argümanlar sağlanmış şekildedir. Ülkemizin son dönemde kat ettiği mesafenin itici gücü, Türk insanının sahip olduğu girişimcilik ruhudur Benim naçizane tavsiyem, muhakkak bir hayaliniz olsun. Bir de hedefiniz olsun. Hepinizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 81 kursiyere sertifikaları verildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun'da 81 Girişimci Kurs Bitirme Belgesini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement