SP'li Yıldırım'dan Gezi Yorumu - Son Dakika
Yerel

SP'li Yıldırım'dan Gezi Yorumu

SP\'li Yıldırım\'dan Gezi Yorumu

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, Gezi olaylarının nedeninin vatandaşın alın terinin karşılığını alamamasından kaynaklandığını söyledi.

01.10.2013 16:42  Güncelleme: 16:45

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, Gezi olaylarının nedeninin vatandaşın alın terinin karşılığını alamamasından kaynaklandığını iddia etti.

SP Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım ve Saadet partisi Ünye İlçe Teşkilatı, Ünye'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Ünye Kaymakamı Mustafa Demir makamında ziyaret edilirken ardından sivil toplum kuruluşları, yerel basın ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, ülkede yaşanan gezi olaylarının nedenini vatandaşın alın teri karşılığını alamamasına bağlayarak; "Neden Türkiye'nin bir fındık borsası yok? Neden bizim fındığımızı yabancılar fiyatlandırıyor? Sizin bunlar üzerinde çok ciddi durmanız gerekiyor. Siz aslında ülkemizin el emeğinin temsilcilerisiniz. Ziraat odaları demek bu demek. Dolayısıyla vatandaşın alın terinin karşılığını alamaması en büyük sorundur. O sorundan doğuyor gezi parkı olayları. Bu mantıkla ülkenin sorunları çözülmez. Suçlu eğitim sistemi, suçlu mevcut kapitalist rejim" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel SP'li Yıldırım'dan Gezi Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement