Spor Toto 2.lig - Son Dakika
Son Dakika Logo

Spor Toto 2.lig

02.07.2015 01:13

Spor Toto 2.ligde mücadele eden Gümüşhanespor, teknik direktör olarak eski milli futbolcu Fatih Akyel’le bir yıllığına anlaştı.

Spor Toto 2.ligde mücadele eden Gümüşhanespor, teknik direktör olarak eski milli futbolcu Fatih Akyel'le bir yıllığına anlaştı.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan kongrenin ardından kulübün başına gelen Kaya Büyükbayraktar, takımın sportif direktörlüğüne Şenay Yılmaz'ı getirirken, antrenör sorununu da eski milli futbolcu Fatih Akyel ile çözdü.

Ankara'da yapılan görüşmenin ardından Akyel ile bir sezonluğuna el sıkışan Gümüşhanespor kulübü başkanı Kaya Büyükbayraktar, hayırlı olması temennisinde bulunarak Akyel'in önümüzdeki günlerde Gümüşhane'ye geleceğini söyledi.

Yeni sezon için iyi bir transfer dönemi geçirmek istediklerini kaydeden Büyükbayraktar, "Takım olarak yeni sezona güçlü bir ekiple ve heyecanla girmek istiyoruz. En önemli hedefimiz bir üst lige yükselmek. Bunun için de gerekli çalışmaları yapıyoruz" dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto 2.lig - Son Dakika


Advertisement