Spor Toto 3. Lig 1. Grup - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig 1. Grup

Spor Toto 3. Lig 1. Grup

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor, sahasında Siirtspor'a 4-2 mağlup oldu.

18.11.2012 16:43

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor, sahasında Siirtspor'a 4-2 mağlup oldu.

Tekirova Dr. Fehmi Öncel Stadında oynanan karşılaşmayı Volkan Yanç, Serdar Mersinli ve Uğur Önay hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya ev sahibi Tekirova Belediyespor başladı. İlk dakikalardan kontra ataklarla rakip kaleye gelen konuk Siirtspor 9. dakikada Semih'in golüyle 1-0 öne geçti.

20. dakikada Tekirova Belediyespor'dan Celal takımının beraberlik golünü kaydederek, skoru 1-1 yaptı. Beraberlik golünden sonra ataklarını arttıran Tekirova Belediyespor, 36. dakikada Gökhan Adıngül'ün golüyle öne geçti: 2-1.

İlk yarısı bu skorla sona eren maçın ikinci yarısına ilk yarıya göre biraz daha iyi bir futbol oynayan Siirtspor, 55. dakikada Resul'ün golüyle eşitliği sağladı: 2-2. 65. dakikada Tekirova Belediyespor'dan Devrim, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra oyunda biraz daha üstün olan konuk Siirtspor, 75. dakikada Ekrem'in golüyle skoru 3-2 yaptı.

90+1'de ise Siirtspor'dan Ahmet, maçın skorunu belirleyen golü attı ve maç 4-2 Siirtspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Maçta Tekirova Belediyespor'dan Gökhan Aydıngül, Ali Erdem, Gökhan Korkmaz, Uğur ve Devrim; Siirtspor'dan ise Ahmet ve İbrahim sarı kart gören oyuncular oldu.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig 1. Grup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement