Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Başkanı Mehmet Aydın, "Devre arasında takımımıza 4 oyuncu transfer etmeyi planlıyoruz" dedi.

02.01.2012 16:40

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Başkanı Mehmet Aydın, "Devre arasında takımımıza 4 oyuncu transfer etmeyi planlıyoruz" dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mavi-beyazlı ekibin ligin ilk yarısında istikrarlı sonuçlar alamadığını belirterek, ikinci yarı daha iyi sonuçlar almak için transfer yapacaklarını söyledi.

Bir forvet, bir orta saha, bir defans ve bir de kanat oyuncusu almayı planladıklarını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Devre arasında takımımıza 4 oyuncu transfer etmeyi planlıyoruz. Transfer konusunda aceleci davranmıyoruz. Temas halinde olduğumuz bazı futbolcular var. Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda hareket ediyoruz. Takımımızda direkt oynayabilecek nitelikte oyuncular almaya gayret ediyoruz. Sırf transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. İkinci devre daha mücadeleci, daha iyi bir ekip oluşturacağız."

Aydın ayrıca, takımlarının devre arası hazırlık kampını Antalya'da yapacağını belirterek, 6 Ocak'ta takımın Antalya'da toplanacağını ve hazırlıkların burada start alacağını sözlerine ekledi.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement