Stk'lardan Başkan Doğana Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Stk'lardan Başkan Doğana Ziyaret

Stk\'lardan Başkan Doğana Ziyaret

Tabip Odası Başkanı Serkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Orakçı ve yönetim kurulu üyeleri Töre Genç, Bora Bayrak, Kevser Edibe Akbaş, Gönül Uluca Okumuş yeni dönem başarıları dileklerini iletmek ve yeni yönetimlerini tanıtmak amacıyla İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

20.06.2014 10:23

Tabip Odası Başkanı Serkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Orakçı ve yönetim kurulu üyeleri Töre Genç, Bora Bayrak, Kevser Edibe Akbaş, Gönül Uluca Okumuş yeni dönem başarıları dileklerini iletmek ve yeni yönetimlerini tanıtmak amacıyla İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

Tabip Odası Başkanı Serkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Doğan, "Hekimlik yaptığım dönemlerde hastanelerimizde 16 kişilik koğuşlarda yatan, ilaç kuyruklarında bekleyen hastalarımız vardı. Konteynır ve prefabrikte hizmet veren hastaneler varken şimdi Türkiye'nin en güzel hastanelerine sahip olduk. Milletvekilliğim döneminde bu konularda çok uğraşlar verdim. Son 10 yıldır yapılan çalışmalarla çok modern hastaneler yapıldı. Sağlıkta dönüşüm projesinde önemli görevler yaptık. E hastane, E reçete hizmetleri kolay hale getirdi. Sağlık sektöründeki bu önemli gelişmeler ilimizde sessiz sedasız devam eden sağlık turizmi daha da artacak. Belediye olarak İzmit'i sağlık turizminde iddialı hale getirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Biz İzmit Belediyesi olarak şehrimizin daha sağlıklı bir şehir olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz' diyerek kendilerine yeni dönemlerinde, yeni yönetimleriyle başarılar diledi.

Kendilerini tekrar makamda görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Orakçı ve yönetim kurulu üyeleri, "Bu ziyaretimizde hem sizlere başarı dileklerimizi iletmek hem de yeni yönetimimizle tanıştırmak istedik. Geçen dönem sizinle çok önemli projeler gerçekleştirdik bu dönemde yine birlikte neler yapabileceğimizi konuşmak için geldik' diyerek güzel dilek ve düşüncelerini Başkan Doğan'a ilettiler.

Ziyaretleri için Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Orakçı ve yönetimine teşekkür eden Başkan Doğan, "Yeni döneminizde yeni yönetiminize başarılar diliyoruz. Diş Hekimliği çok önemli bir hizmet alanıdır. İzmit'te de çok değerli, çok başarılı diş hekimlerimiz var. Bu alanda donanımlı hastaneler ve çalışmalar yapıldı. Bu dönemde bizde arzu ediyoruz ki sadece İzmit'teki vatandaşlarımızın ağız ve diş sağlıklarını, sağlık ihtiyaçlarını değil, tüm Türkiye'den, hatta yurt dışından gelen insanların bu ihtiyaçlarına cevap verelim. Bunu başarabileceğimize inanıyorum. Yeni dönemde Kocaeli de Sağlık Turizmi olsun istiyoruz. Bu dönem de sağlıkta, özellikle hasta portföyün de büyük bir sıçrama yapacağımıza inanıyoruz. Önceki dönemde odamızla ortak çalışmalarımız oldu, bu dönemde inşallah daha geliştirerek daha büyük çalışmalar yapacağız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stk'lardan Başkan Doğana Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement