Stso'dan Esnafa Moral Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Stso'dan Esnafa Moral Ziyareti

Stso\'dan Esnafa Moral Ziyareti

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, çıkan olaylarda iş yerleri tahrip olan esnafa moral ziyaretinde bulundu.

14.10.2014 14:29

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, çıkan olaylarda iş yerleri tahrip olan esnafa moral ziyaretinde bulundu.

Beraberinde Başkan Vekilleri F. Özgür Çalapkulu ve Nedim Kuzu ile birlikte önce Cumhuriyet Caddesi'dinde bulunan esnaf ve tüccarları ziyaret eden Kuzu, daha sonra Helvacılar Çarşısı'nda bulunan esnafı da gezerek olayların son derece üzüntü verici olduğunu söyledi. Kuzu, "Esnaf ve tüccarımız büyük bir zararla karşı karşıyadır. Bu zararların bir an önce karşılanması için oda olarak gerekli girişimleri başlattık. Hasarın tespiti için kurulan iki komisyonda odamızın da temsilcileri bulunuyor. Bu çalışmaları sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu yaşananların daha sonra tekrar etmemesi için de elimizden ne geliyorsa onu yapmamız gerekiyor. Yeter ki sağduyulu olarak hareket edelim. Devletimiz büyüktür. Allah Devletimize zeval vermesin. Yaşanan zararların en kısa sürede tazmin edilmesi için gerekli girişimleri başlattık. Bu olaylarda direk zarar gören veya dolaylı olarak zarar gören tüm esnaf ve tüccarlara acil destek kredisi verilmesi konusunda da önerilerimiz olacak. Allah bir daha böylesi olayları ilimize ve ülkemize yaşatmasın" dedi.

Daha sonra Aydınlar Caddesi'nde bulunan iş yerlerini de ziyaret eden Kuzu, buradaki esnafa da moral verdi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stso'dan Esnafa Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement