Kırklareli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından su ürünleri satış noktaları denetledi.
İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü su ürünleri kontrol görevlileri ve Kırklareli Belediyesi zabıta ekipleri ile birlikte, Kırklareli pazaryerinde ve perakende satış noktalarında su ürünleri satan satıcılar denetlendi.
Yapılan denetimde 3/1 Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ kapsamında zaman ve balık boyları incelendi.
Denetimler sırasında herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı gibi ekipler tarafında konuya hassasiyet gösteren satıcılara teşekkür edildi. - KIRKLARELİ
Son Dakika › Yerel › Kırklareli'de Su Ürünleri Satış Noktaları Denetlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.