Sulama Göledinde Kaybolan İki Çocuk İçin Endişeli Bekleyiş Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Sulama Göledinde Kaybolan İki Çocuk İçin Endişeli Bekleyiş Sürüyor

Sulama Göledinde Kaybolan İki Çocuk İçin Endişeli Bekleyiş Sürüyor

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde yüzmek için girdikleri sulama göledinde kaybolan iki çocuk için endişeli bekleyiş sürüyor.

22.06.2013 15:02

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde yüzmek için girdikleri sulama göledinde kaybolan iki çocuk için endişeli bekleyiş sürüyor. Arama kurtarma çalışmaları için bölgeye gelen AKUT ekibini taşıyan araç takla attı.

Olay, bu gün öğle saatlerinde Kuyucak'a bağlı Yaylalı köyünde meydana geldi. Söz konusu köyde ikamet eden Muhammet Demir (12) ve Hakan İnanç (8) isimli çocuklar, bir grup arkadaşlarıyla birlikte yüzmek için Eren Dedesi Mevkisinde bulunan sulama göledine geldi. 1 dönüm arazi üzerinde bulunan 8 metre derinliğindeki tel örgüyle çevrili sulama göledine tel ile tahliye kanalı arasındaki bölümden giren iki çocuk, göledin kenarında oynarken ayaklarının kayması sonucu gölede düştü. Bir süre çırpınan arkadaşlarının gölette gözden kaybolduğunu gören diğer çocuklar, köye dönerek ailelerine haber verdi.

AKUT EKİBİ KAZA YAPTI

Olayın haber verilmesi üzerine jandarma ekipleri ve köylü vatandaşlar kısa sürede göledin kenarına akın etti. Sulama göledinde kaybolan çocukların bulunması için Aydın Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ve AKUT ekiplerinden yardım istendi. Gölette arama yapılabilmesi için Marmaris'ten uzman dalgıç ekibi Kuyucak'a doğru yola çıktı. Arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere bölgeye ulaşmaya çalışan AKUT ekibini taşıyan araç Kuyucak'a bağlı Çobanisa köyünü geçtiği sırada kontrolden çıkarak takla attı. Kazadan yara almadan kurtulan AKUT ekibi, bölgeye başka bir araçla hareket etti.

Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan ve İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Dikdere, arama kurtarma çalışmalarını bizzat olay yerinde yönetiliyor. Büyük üzüntü yaşayan ailelerin diğer vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldığı olayda, sulama göledi kenarında endişeli bekleyiş sürüyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sulama Göledinde Kaybolan İki Çocuk İçin Endişeli Bekleyiş Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement