Süleymanlı'dan Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Süleymanlı'dan Veda Ziyareti

Süleymanlı\'dan Veda Ziyareti

Azerbaycan Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı, Kars Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği’ne veda ziyaretinde bulundu.

12.07.2016 15:34

Azerbaycan Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı, Kars Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği'ne veda ziyaretinde bulundu.

Başkonsolos Süleymanlı, derneğin çalışmalarından dolayı Kars Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Göksal Kaygısız ve yönetimine teşekkür etti.

Kars Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Göksal Kaygısız, "Altı yıldır şehrimizde başkonsolos olarak görev yapan sayın Ayhan Süleymanlı, derneğimizin kültürel çalışmalarında katkılarını esirgemeyen ve iki ülke arasındaki gönül köprüsünün daha ileri seviyelere ulaşmasında özverili çalışmaları olmuştur" dedi.

Kaygısız, "Sayın Süleymanlı, şehrimizden ayrılmış olsa bile gittiği yerde derneğimizle ilişkilerini koparmayacağını, şehrimiz ve ülkemiz ile kültürel ve ekonomik çalışmalarda desteklerini esirgemeyeceğini belirtmişlerdir. Bizler de dernek yönetimi olarak, aynı temennileri belirterek, sıcak ilişkilerin de sürmesi umuduyla şükranlarımızı sunar, yeni görevlerinde başarılar dileriz" diye konuştu.

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı'da Kars'ta görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaygısız'a teşekkür etti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanlı'dan Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement