Süleymanpaşalı Sporcu Atıcılıkta Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Süleymanpaşalı Sporcu Atıcılıkta Türkiye İkincisi Oldu

Süleymanpaşalı Sporcu Atıcılıkta Türkiye İkincisi Oldu
23.03.2016 12:40

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ataberk Keskin, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olarak büyük başarıya imza attı.

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ataberk Keskin, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda ikinci olarak büyük başarıya imza attı.

Kariyerinde 20'den fazla Türkiye Şampiyonluğu, 6 Balkan Şampiyonluğu, 2 Avrupa Şampiyonluğu, 2 Dünya Şampiyonluğu ve sayısız rekoru bulunan dünya klası milli sporcu Ataberk Keskin, 81 ilden gelen rakipleri arasından başarıyla sıyrılarak aldığı puanla Türkiye 2.'si olmayı başardı.

Milli Takımlar ve Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hakkı Keskin yönetiminde çalışmalarını sürdüren Ataberk Keskin, 9-10 Nisan tarihlerinde Bursa'da düzenlenecek Türkiye Federasyon Kupası'nda şehrimizi temsil edecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşalı Sporcu Atıcılıkta Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika


Advertisement