Sümeyra Kurt, İlçe Başkanlığına Aday - Son Dakika
Yerel

Sümeyra Kurt, İlçe Başkanlığına Aday

Sümeyra Kurt, İlçe Başkanlığına Aday

Yüksel inşaat mühendisi Sümeyra Kurt, Nisan ayındaki kongrede CHP Uşak Merkez ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

17.03.2012 18:11  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksel İnşaat Mühendisi Sümeyra Kurt, Nisan ayında yapılacak kongrede Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Merkez ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan 29 yaşındaki Sümeyra Kurt, kadınların siyasette daha etkin rol alması gerektiğini söyledi. CHP'nin Uşak'ta ilk kadın milletvekili çıkartarak bir ilke imza attığını ifade eden Sümeyra Kurt, "Partimiz kadınlara büyük önem veriyor. Merkez ilçe başkanlığına seçilirsem tüm kadınlarımızı CHP çatısı altında siyaset yapmaya davet edeceğiz" dedi.

CHP İl Başkanı Mahmut Ünal ise kongre sürecini teşkilata yakışır bir şekilde yapmayı hedeflediklerini belirterek, "Kadınların partimizde daha etkin görevler almasını istiyoruz. 29 yaşındaki bir arkadaşımızı ilçe başkanlığına aday olması bizleri memnun etmiştir. Kendisine kongrede başarılar diyorum" dedi.

Kadın gözü ile Uşak'ta siyasete bambaşka bir yön vermek istediklerini dile getiren Kurt, " Uşak'ta birçok konuda başarılı olacağıma inanıyorum. Ailem siyasetten geliyor. Ülkemizde ve şehrimize hizmet etmek istiyorum. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ama hiçbir CHP'linin umutsuz olma lüksü yok. Uşak'ı yeniden sosyal demokrat bir belediyeye kavuşturmak zorundayız. Bunu yapacak dinamik kadrolar da CHP bünyesinde mevcuttur.

Bu inançla 7'den 70'e bütün partili yol arkadaşlarımla omuz omuza vererek AK Parti'yi durdurmak için, yerelde belediye seçimlerini almaya çağırıyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sümeyra Kurt, İlçe Başkanlığına Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement